+31 (0) 6 82 66 36 38

Atterupgaards Barcelo


  • Geb.: 2016
  • Stokmaat: 172 cm
  • 1. tarief: € 1000,- excl. BTW

Atterupgaards Barcelo maakte niet alleen indruk met zijn enorme schoudervrijheid en actieve achterhand, hij maakt ook deel uit van een sterke succesvolle stam. Zijn moeder, Atterupgaards Dicte, is een volle zus van Atterupgaards Cassidy, die onder Cathrine Dufour o.a. het Deense kampioenschap won en een bronzen medaille behaalde op het EK in Göteborg, daarnaast namen ze ook deel aan de Olympische Spelen in Rio. Onder de afstammelingen van Atterupgaards Dicte behoren ook Atterupgaards Botticelli, die in de Deense finale in 2017 een zilveren medaille won en zowel in 2017 als in 2018 WK-finalist was, de Premiehengsten Atterupgaards Seebach en Atterupgaards Fassbinder, die de vader is van de succesvolle Fiontini en Fiotina.

Zijn vader, de premiehengst Bon Coeur, voltooide een uitstekende verrichtingstest en won zilver op het Bundeschampionat voor 3 -en 4-jarige dressuurpaarden. Maar niet alleen Bon Coeur was succesvol in Warendorf - zijn vader Bennetton Dream won het Bundeschampionat als een 3-jarige. Daarnaast heeft Bennetton Dream een lange, succesvolle sportcarrière achter zijn rug met topresultaten, waaronder talrijke overwinningen en plaatsingen in de internationale Grand Prix.

Aan moederszijde vindt men de Reservekampioen Caprimond, die tot zijn 19e levensjaar op Grand Prix niveau succesvol was. Kwaliteiten die hij met zekerheid heeft doorgegeven aan zowel Atterupgaards Cassidy, Atterupgaards Botticelli en als laatste ook aan Atterupgaards Barcelo.

Atterupgaards Barcelo heeft een licentie in OLD, WESTPH, Süddt. Verbände, Mecklenburg, Rhienland.

Barcelo is WFFS-drager.

Barcelo is gestationeerd bij Helgstrand Dressage.


Bekijk hier de video van Atterupgaards Barcelo 

Barcelo 03
Barcelo 01
Atterupgaards Barcelo
Bon Coeur Benneton Dream Bretano II
Rotkäppchen
Sonnenschein Sandro Hit
Carla
Atterupgaards Dicte Caprimond Karon
Capri VI
Doreen Donnerhall
Parodie