+31 (0) 6 82 66 36 38

Don Deluxe


  • Geb.: 2011
  • Stokmaat: 175 cm
  • 1. tarief: € 1300,- excl. BTW
  • Winnaar 35 dagen test DWB 2015
  • Oldenburger kampioenshengst in Vechta 2013

Met zijn opvallende exterieur en drie fantastische gangen heeft deze geweldige hengst een zeer goede indruk achtergelaten in de Europese hippische wereld toen hij Kampioenshengst werd in Vechta in 2013.

Zijn vader, de legendarische De Niro, is naast vader van Don Deluxe de vader van vele goedgekeurde hengsten en succesvolle sportpaarden. Ook heeft De Niro een lange sportcarrière met talrijke overwinningen en plaatsingen op internationaal Grand-Prix niveau.

Moedersvader, Rosario, die weer afstamt van de legendarisch Rubinstein, was Premiehengst in Vechta in 2001. Hij won de aanlegtest en werd twee jaar achter elkaar Oldenburger Kampioen en 'Vice Bundes Champion' in Warendorf. Daarnaast kwalificeerde hij zich voor het Wereldkampioenschap jonge dressuurpaarden in Verden en werd in 2003 Reservekampioen. Er volgden zeer goede resultaten op Lichte Tour niveau.

In de derde generatie zien we de hengst Feiner Stern, een Kampioenshengst met een zeer uitzonderlijke drafcapaciteit. De moederlijn gaat terug op de Egitta-lijn, die veel goed gekeurde hengsten, zeer gewaardeerde merries en internationale sportpaarden heeft voortgebracht.

Don Deluxe is WFFS-vrij.

Hij is goedgekeurd bij DWB, OLD en HANN.

Don Deluxe staat gestationeerd bij Helgstrand Germany.


 Bekijk hier de video van Don Deluxe

Don Deluxe Hoved Web
Don Deluxe
De Niro Donnerhall Donnerwetter
Ninette
Alicante Akzent II
Wiesenelfe
Egoistin Rosario Rubinstein I
Elfenlicht
Egoistin Feiner Stern
Egale III