+31 (0) 6 82 66 36 38

Fasino


  • Geb.: 2013
  • Stokmaat: 172 cm
  • 1. tarief: € 800,- excl. BTW
  • Zoon van kampioensmerrie, Duits federaal kampioen en P.S.I. topprijs, Fasine

Fasino - telg van beroemde ouders en nu al een heldere, sprankelende diamant. Tijdens zijn verrichtingstest in 2018 in Schiecklau heeft hij dit op een indrukwekkende wijze bewezen door hoge cijfers te krijgen voor zijn gangen en rijdbaarheid.

Vader Foundation plaatste zich in 2017 onder Matthias Alexander Rath in de Burg-Pokal-finale op de zesde plaats en stond in 2018, na diverse plaatsingen in de internationale Grand Prix, in de finale van de Louisdor-prijs. Door de kwaliteiten van zijn eerste veulenjaargang werd hij in 2012 uitgeroepen tot Oldenburger Hauptprämiensieger. Met zijn nakomelingen, zoals vice-dressuur wereldkampioen Ferrari OLD/Andreas Helgstrand, Feel Free/Bernadette Brune (vierde geplaatst op het Bundeschampionat)  en de 107.000 Euro veulenveilingtopper Fantasy, domineert hij evenementen.

Zijn moeder is St. Pr. St. Fasine OLD, Oldenburger kampioensmerrie, Duits federaal kampioen, P.S.I. veilingrecord topprijshouder en inmiddels op S-dressuur succesvol. Ze is de volle zus van For Romance I, Oldenburger kampioenshengst, premiehengst en Burg-Cup-finalist, en van For Romance II, premiehengst en beschikbaar bij ons. Fasine is ook de halfzus van onze kampioenshengst Feinrich  en de Oldenburger kampioensmerrie Fürstin Gesine (beide v. Fürst Heinrich), evenals Dante PS en Britse Dressuurkampioene en Lichte Tour merrie Mount. St. John Best of all (v. Bordeaux). Die op haar beurt weer de moeder is van Best of Mount St. John OLD (v. Fürst Romancier), vice- landskampioen en als vijfde geplaatst op het Bundeschampionat.

Moedersvader Fürst Romancier behaalde een vierde plaats op het WK dressuurpaarden en Bundeschampionat. Grootmoeder Gesine produceerde ook de 1e reservekampioen Vivaldi's Schufro (v. Vivaldi). Sir Donnerhall I, die men terugvindt in de derde generatie, heeft zich inmiddels bewezen als stempelhengst. In de vierde generatie staat Don Schufro, die onder Andreas Helgstrand Deens kampioen werd en teambrons behaalde op de Olympische Spelen 2008 in Hong Kong.

Fasino staat gestationeerd bij Paul Schockemöhle in Mühlen.

Fasino is WFFS-vrij.

Hij is erkend bij OLD, WESTF, Mecklenburg, süddt. Verbände, Rheinland.

Fasino 02
Fasino
Foundation Fidertanz Fidermark
Reine Freude
Donna Doria De Vito
Weniga
Fasine Fürst Romancier Fürst Heinrich
Ronja
Gesina Sir Donnerhall I
Gesine