+31 (0) 6 82 66 36 38

Fynch Hatton


  • Geb.: 2016
  • Stokmaat: 173 cm
  • 1. tarief: € 1300,- + BTW

Een prominente nieuwkomer: de kampioen van de Oldenburger Zadelkeuring in Vechta, Fynch Hatton.

Deze beeldschone, goed gemodelleerde hengst uit de eerste jaargang van de reserve-kampioenshengst Formel Eins, overtuigde iedereen in Vechta met zijn uitmuntende type, geweldige gangen en zijn zeer fijne rijdbaarheid. Testruiter Beatrice Buchwald gaf Fynch Hatton een 10,0 voor zijn rijdbaarheid, hij werd uitgeroepen tot kampioenshengst van de Oldenburger Zadelkeuring 2019.

Ook de stamboom van Fynch Hatton staat voor gegarandeerd voor prestatie. Moeder Señorita Meyer (v. Sir Donnerhall I) is ook de moeder van de goedgekeurde zoon First Magic (v. Fürstenball), die succesvol in de S-dressuur loopt onder Dorothee Schneider. Ze is ook de moeder van de Premiehengst First Choice (v. Fidertanz). Ook heeft ze de succesvolle S-dressuurpaarden Fürst Donnerhall (v. Fürstenball) en Frida Gold (v. Franziskus) gegeven, laatst genoemde was nummer 6 in het Duitse veulenkampioenschap in Lienen.

Grootmoeder West Virginia is de moeder van de tot St. Pr. Georges succesvolle Santa Maria (v. Sir Donnerhall I) en combineert de beste dresuurbloedlijnen van Weltmeyer, Bolero, Werther en Absatz.

De hengsten Winwood (v. Weltmeyer), Sonnenschein (v. Sir Donnerhall I), Wondrigo (v. Wolkenstein II), For You (v. Fabriano), Fürst Rubin (v. Fürst Heinrich), Lapallo (v. Laptop), Sailormoon (v. Stakkato), Wendland I en II (v. Wendekreis, Westporte (v. Wolkentanz I) en Wundermeyer (v. Weltmeyer) komen ook uit de Hannoveraanse stam van Feierwiese.

Fynch Hatton is WFFS-vrij.

Fynch Hatton staat gestationeerd in Duitsland.

Fynch Hatton
Formel Eins Franziskus Fidertanz
Antara
Romantica Cornet Fever
Dream Girl
Senorita Meyer Sir Donnerhall I Sandro Hit
Contenance D
West Virginia Weltmeyer
Bella Benedikta