+31 (0) 6 82 66 36 38

Global Player


  • Geb.: 2016
  • Stokmaat: 170 cm
  • 1. tarief: € 1300,- excl. BTW

Internationale genetica en een internationaal eigenaarschap maken Global Player al speciaal op zichzelf. Hij was de duidelijke winnaar van zijn jaargang op de Oldenburger hengstenkeuring 2018 in Vechta. Alle drie gangen beloven de hoogste kwaliteit, hij draaft altijd met veel takt en schwung, zijn galop heeft een constante, opwaartse beweging. De eerste keren onder het zadel laten zien dat het een exceptioneel paard in wording is.

Global Player komt uit de tweede jaargang van de hengst Grand Galaxy Win, die in zijn pedigree naast de legendarische Jazz ook verdere exclusieve Nederlandse genen bezit, onder andere de Holsteiner Flemmingh en de Trakhener Michelangelo. Onder Severo Jurado Lopez was hij in 2016 finalist op de Wereldkampioenschappen voor jonge dressuurpaarden, inmiddels is hij succesvol op S-niveau.

Moedersvader is Blue Hors Don Schufro, die onder Andreas Helgstrand Deens Kampioen werd en een bronzen medaille won op de Olympische Spelen 2008 in Hongkong. Hij is de vader van veel kampioenspaarden, hij stond jaren op een leidende positie in de WBFSH-dekhengsten ranking. Verderop in de pedigree vindt men Ravage Quintus, de beroemde Trakehner hengst Donauwind en de bekende Zweedse hengst Herzog (o.a. de vader van Marzog/Anne Grethe Thörnblad).

Global Player wordt voorgesteld op de DWB hengstenkeuring 2019.

Global Player is WFFS-drager.

Global Player heeft een licentie in OLD, WESTPH, Süddt. Verbände, Mecklenburg, Rheinland.

Vanaf 15 april 2019 staat Global Playergestationeerd in Duitsland.


Bekijk hier de video van Global Player

Global Player 01
Global Player
Grand Galaxy Win Apache UB 40
Tolanda
Winner T Jazz
Magnaat
Chatel's Schurana Don Schufro Donnerhall
Fiesta
Chatel's Raqwina Rawage Quintus
Chatel's Dowina