+31 (0) 6 82 66 36 38

Grand Galaxy Win


  • Geb.: 2011
  • Stokmaat: 172 cm
  • 1. tarief: € 1300,- excl. BTW
  • Vader van Hesselhøj Gnags, winnaar v/d ereprijs, Deense hengstenkeuring 2018
  • Finalist Wereldkampioenschappen jonge dressuurpaarden 2016
  • Kampioenshengst Deens warmbloed stamboek 2014

Grand Galaxy Win is een zeer moderne en goed uitziende, zwarte hengst die afstamt van de KWPN-hengst Apache, die met Emmelie Scholtens internationaal succesvol is op Grand-Prix niveau. Grand Galaxy Win werd Kampioenshengst in Denemarken in 2014, eindigde als tweede in de Deense finale in 2015 en was deelnemer bij de Wereldkampioenschappen jonge dressuurpaarden in Ermelo 2016. Met zijn spectaculaire uitdrukking, zijn indrukwekkende gangen en zijn overtuigende temperament is Grand Galaxy Win het voorbeeld van het moderne sportpaard.

Grand Galaxy Win is de eerste goedgekeurde zoon van Apache in Denemarken. Hij toont veel aanleg en beschikt over een goed exterieur met goede gangen. De moeder van Grand Galaxy Win is de Elitemerrie Winner T, een dochter van de populaire Grand-Prix hengst Jazz. Winner T is daarmee ook de volle zus van het Prix St. George paard Volvo. In de derde generatie vindt met de welbekende hengst Zeoliet terug, vader van veel Grand-Prix paarden, zoals Gomerant, Oscar B en Lawoel.

De eerste nakomelingen van Grand Galaxy Win waren zeer overtuigend. Bij de Deense hengstenkeuring in 2018 werden acht zonen van Grand Galaxy Win voorgesteld, waarbij drie erkend werden, waaronder Hesselhøj Gnags, die ook met de ereprijs geprimeerd werd. Grand Galaxy Win is ook de vader van Global Player, de overtuigende winnaar van zijn jaargang tijdens de Oldenburger Hoofdkeuring 2018 in Vechta, ook is hij de vader van Giovanni Bell. Beide hengsten behoren tot de hengstencollectie van Helgstrand en Paul Schockemöhle.

Grand Galaxy Win is een van de weinige afstammelingen van Apache die WFFS-vrij is.

Hij is goedgekeurd bij DWB, OLD, HANN, KWPN, WESTF, Süddt. Verbände, Mecklenburg, Rheinland.


Bekijk hier de video van Grand Galaxy Win

Galaxystand
Grand Galaxy Win 02
Grand Galaxy Win
Apache UB 40 Olivi
Kilucienne
Tolanda Krack C
Olanda
Winner T Jazz Cocktail
Charmante
Magnaat Zeoliet
Fanaat