+31 (0) 6 82 66 36 38

Janeiro Platinum


  • Geb.: 2014
  • Stokmaat: 169 cm
  • 1. tarief: € 1000,- excl. BTW
  • Gekeurd in OLD en DWB

Lakzwarte, charmante Sezuan-nakomeling met een interessante afstammeling. Met een ultramodern exterieur en uitstekende basisgangen heeft Janeiro Platinum daarnaast ook nog eens een zeer goede rijdbaarheid.

Zijn vader Sezuan was Wereldkampioen Jonge Dressuurpaarden bij de vijf-, zes en zevenjarige en hoort ongetwijfeld bij één van de meest gewilde dressuurhengsten van het moment. Zowel zijn nakomelingen, als zijn sportcarrière, worden gekenmerkt door hoogtepunten. Al tijdens zijn verrichtingsonderzoek behaalde hij al het ongekende record door tienmaal het cijfer 10 te krijgen. Tijdens zijn optredens tijdens de Wereldkampioenschappen kreeg hij uitsluitend cijfers tussen de 9,5 en 10 voor zijn basisgangen. Uit de eerste jaargang van Sezuan komen naast veilingtoppers, ook zijn eerste goed gekeurde zonen, o.a. de Premiehengsten Sam en So Unique, net zoals ‘Vice-Bundeschampionat’ Secret.

Janeiro heeft ook het best presterende bloed van moederskant. Zijn moeder, Elitemerrie Black Beauty L. Platinum, is een afstammeling van UB40, die wederom de vader is van de Grand Prix hengst Apache.

Janeiro Platinum vertegenwoordigd de NL-Merrielijn 31, die naast internationale prestatiepaarden in de dressuur -en springsport, o.a. de goedgekeurde hengsten Caratino Z, Farmer, Jimtown  en Norton L hebben gebracht.

Janiero is WFFS-vrij.

Janeiro is OLD, DWB, WESTF, Südtt. Verbände, Mecklenburg, Rheinland goedgekeurd.

Janeiro staat gestationeerd bij Helgstrand Dressage.


Video van Janeiro Platinum


Janeiro 01
Janeiro Platinum
Sezuan Zack Rousseau
Orona
Don Romina Don Schufro
Laina
Black Beauty L. Platinum UB 40 Olivi
Kilucienne
Kulia Ferro
Diwertje