+31 (0) 6 82 66 36 38

Kardieno


  • Geb.: 2015
  • Stokmaat: 170 cm
  • 1. tarief: € 1200,- excl. BTW

Kardieno is een jonge, interessant gefokte hengst, met veel balans en drie uitstekende gangen. Kardieno werd in 2018 goedgekeurd bij het KWPN en in 2019 maakt hij een positieve indruk op het aanwezige publiek tijdens de KWPN hengstenkeuring. In 2018 legde hij zijn 50-dagen test af, hij kreeg een 8 voor zijn stap en een 8,5 voor zijn draf, galop, houding en aanleg als dressuurpaard.

Zijn vader Dante Weltino, kwalificeerde zich onder Therese Nilshagen voor het Bundeschampionat als 5- en 6-jarige. Als 7-jarige maakte Dante Weltino zijn debuut in de S-dressuur, hij won zijn eerste Grand Prix als 8-jarige. Sindsdien heeft hij verschillende overwinningen en plaatseringen behaald op internationaal Grand Prix niveau, inclusief teambrons op het Europees Kampioenschap in Gotenburg 2017 en een Olympische kwalificatie.

Moeder Vidiene was beste KWPN Geldersmerrieveulen, als 8-jarige liep ze M-dressuur en sprong ze 1.30m. Ze was ook succesvol als fokmerrie, een aantal van haar dochters presteren op Prix St. George niveau. Moedersvader is Parcival, die succesvol was op Intermediair I niveau.

Kardieno is goedgekeurd bij KWPN DWB en OLD.

Kardieno is WFFS-vrij.


Bekijk hier de video van Kardieno

Kardieno
Dante Weltino Danone I De Niro
Well Done
Rihanna Welt Hit II
Riconess
Vidieni Parcival Koss
Erika
Ladona Hendo
Dieni