+31 (0) 6 82 66 36 38

Kremlin MD


  • Geb.: 2015
  • Stokmaat: 168 cm
  • 1. tarief: € 1000,- excl. BTW
  • Kampioenshengst KWPN hengstenkeuring 2018
  • Premiehengst Deens Warmbloed Stamboek 2018

Kremlin MD is een expressieve, nobele jonge hengst met indrukwekkende gangen. Precies deze eigenschappen benadrukte de keuringscommissie toen ze Kremlin MD benoemden tot KWPN Kampioenshengst in 2018. In hetzelfde jaar werd hij ook Premiehengst op de Deense hoofdkeuring en kreeg hij uitzonderlijke hoge cijfers voor zijn exterieur en kreeg hij een 9 voor de algemene indruk. In 2018 voltooide Kremlin MD zijn aanlegtest in Denemarken met een totaalcijfer van 825 punten, met alleen maar cijfers boven de 8.0.

Kremlin MD komt uit een sterke prestatielijn. Hij stamt af van de hengst Governor, die in 2014 bij de KWPN hengstenkeuring als reservekampioen werd gekroond en later het verrichtingsonderzoek won met een 9 voor de galop, rijdbaarheid en karakter. Eigenschappen die hij aan Kremlin MD heeft doorgegeven. Governor was in 2016 WK-finalist en won het jaar daarop zilver in de finale voor 5-jarige dressuurpaarden onder Adelinde Cornelissen. De vader van Governor, Totilas, won in 2010 met Edward Gal in het zadel de Wereldbekerfinale in 's-Hertogenbosch. Later won hij tweemaal goud bij de Wereldkampioenschappen in Kentucky.

Ook van moederskant laat Kremlin MD een interessante prestatieafstamming zien, moedersvader Rousseau was bijvoorbeeld winnaar in de Nederlandse finale voor 4-jarige dressuurpaarden en winnaar van de zilveren medaille op het WK jonge dressuurpaarden 2013.

Kremlin MD is WFFS-vrij.

Kremlin MD is goedgekeurd bij DWB, OLD, WESTPH, Süddt. Verbände, Mecklenburg, Rheinland.

Kremlin MD staat gestationeerd bij Helgstrand Dressage.


Bekijk hier de video van Kremlin MD
Bekijk hier de video van Kremlin MD tijdens de hengstenshow 2018

Kremlin 02
Kremlin MD
Governor Totilas Gribaldi
Lominka
Orleans Jazz
Fidora
Faresia Rousseau Ferro
Zsuzsa
Baresia B United
Samantha