+31 (0) 6 82 66 36 38

Quaterhit


  • Geb.: 2014
  • Stokmaat: 171 cm
  • 1. tarief: € 1300,- excl. BTW
  • Vader beste merrieveulen in Reg. 2018
  • Nr. 2 in de Deense 35-dagen test 2017

Quaterhit is een charismatische hengst met uitzonderlijke goede gangen en een fantastisch exterieur. In 2017 scoorde Quaterhit een totaal van 884 punten in de Deense 35-dagen test en met een 9.0 voor draf, galop, rijdbaarheid en aanleg, behaalde hij daarmee een tweede plaats.

Quaterhit komt uit een zeer interessante moederlijn. Zijn moeder, Poetin III, is de volle zus van de beroemde Poetin, die in 2003 in Verden goud won bij het Wereldkampioenschap voor 5-jarige dressuurpaarden, de titel 'Bundeschampion' tweemaal toegewezen kreeg en later op de PSI-veiling verkocht werd voor een topprijs van 2,5 miljoen Euro.

Overgrootvader Quaterback, won zijn aanlegtest en werd 'Bundeschampion'. Quaterbacks vader, Quaterman, was succesvol tot Grand-Prix niveau. Grootvader Quando-Quando heeft deelgenomen op de Olympische Spelen en de Wereldkampioenschappen en is ook de vader van de legendarische Quatensprung.

De legendarische Sandro Hit, moedersvader van Quaterhit, heeft vele overwinningen op zijn naam geschreven samen met zijn ruiter Ulf Möller, hij is o.a. 'Bundeschampion' en Wereldkampioen 6-jarige dressuurpaarden. Hij is de vader van vele veilingtoppers en van meer dan 180 goedgekeurde zonen, waaronder een hele reeks kampioenshengsten.

Quaterhit is WFFS-vrij.

Quaterhit is goedgekeurd bij DWB, OLD, WESTPH, Süddt. Verbände, Mecklenburg, Rheinland.

Hij staat gestationeerd bij Helgstrand Dressage.


Bekijk hier de video van Quaterhit 2017
Bekijk hier de video van Quaterhit in stap
Bekijk hier de video van Quaterhit tijdens de hengstenshow 2018

Quaterhit 01
Quaterhit
Quatergold Quaterback Quaterman
Passionata
Peggy Paradiesvogel
Goldfee
Poetin III Sandro Hit Sandro Song
Loretta
Poesie Brentano II
Primadonna