+31 (0) 6 82 66 36 38

Sezuan's Donnerhall


  • Geb.: 2015
  • Stokmaat: 168 cm
  • 1. tarief: € 1000,- excl. BTW

Hij heeft alles van zijn voorouders geërfd - en blijkt een zeer waardige erfgenaam te zijn. Sezuan's Donnerhall; een zeer mooie donkere, kastanje vos met uitstekende gangen en eerste klas rijdbaarheid. Hij won zowel de 14-dagentest in Neustadt (9,34), als ook zijn 50-dagentest in Schlieckau (9,19). Voor de galop kreeg hij van de juryleden maar liefst een 10, voor rijdbaarheid, werkwilligheid en de algehele indruk kreeg hij een 9,5.

Vader Sezuan bereikte, een tot nu toe, uniek record als dekhengst door het Wereldkampioenschap voor 5- 6- en 7-jarigen te winnen. Nadien won hij internationale wedstrijden tot Intermediair I niveau en wordt hij nu door Patrik Kittel voorbereid op zijn eerste start in de Grand Prix. Eerder maakte hij al naam door absolute recordwinnaar van de HLP-test (hij kreeg maar liefst tienmaal een 10,0)te worden, maar ook door Deense Kampioenshengst te worden. Onder zijn 20 goedgekeurde hengsten behoort ook de Hannoveraner hengstrecordhouder en Bundeschampion So Unique, de Vice-Bundeschampion Secret en de Oldenburger Premiehengst Sam.

Van moeder Siola komt ook de goedgekeurde Vivaldi's Donnerhall (v. Vivaldi). Haar volle zus Sibolia leverde met Don Furitello (v. Fürstenball) eveneens een goedgekeurde zoon. Sibiolas dochter Fürstin Fantasie (v. Fürst Romancier) werd moeder van een Premiehengst die afstamt van Danciano.

Moedersvader Sir Donnerhall I heeft zich al als stempelhengst bewezen. Zelf was hij 2e Reservekampioen van de keuring, Landskampioen, HLP-Recordwinnaar- Vicewereldkampioen en zowel Bundeschampion als Hauptprämiensieger en kan hij terugkijken op bijna 100 goedgekeurde zonen.

Grootmoeder Dubiola bracht in combinatie met Sandro Hit de goedgekeurde San Schufro en een volle broer, die ook goedgekeurd is. In de derde generatie vindt men Don Schufro, die onder Andreas Helgstrand Deens Kampioen werd en een bronzen teammedaille behaalde op de Olympische Spelen in Hongkong 2008. De pedigree gaat vervolgens verder met Rubinstein, Furioso II en Miracolo xx.

Sezuan's Donnerhall vertegenwoordigd de Oldenburger stam van Gula, Zweig der Heidemei. Uit deze stam komen ook de goedgekeurde hengsten Almati, Uruguay en Quick Star IV, net zoals de Oldenburger Kampioensmerrie Fichu en het internationaal succesvolle springpaard Heidegirl von Wichenstein/Florian Meyer.

Sezuan's Donnerhall staat gestationeerd bij Paul Schockemöhle in Mühlen.

Sezuan's Donnerhall is WFFS-vrij.

Hij is toegelaten bij OLD, WESTF, HANN, Rheinland, Mecklenburg, süddt. Verbände.


Bekijk hier de video van Sezuan's Donnerhall

Sezuan's Donnerhall
Sezuan Zack Rousseau
Orona
Don Romina Don Schufro
Laina
Siola Sir Donnerhall I Sandro Hit
Contenance D
Dubiola Don Schufro
Rubiola