+31 (0) 6 82 66 36 38

Vivino


  • Geb.: 2016
  • Stokmaat: 174 cm
  • 1. tarief: € 1300,- excl. BTW

Vivino zette zichzelf al op de kaart toen hij bij de Hannoveraanse keuring 2018 in Verden op de veiling werd verkocht en met de titel Premiehengst en Prijsrecordhouder onderscheiden werd. Vivino werd afgeslagen op een prijs van 2,01 miljoen Euro, hij breekt daarmee alle keuring-prijsrecords tot dusver. Daarmee kenmerkt deze jonge hengst zich als 'baken' voor alle nieuwkomers van het dekseizoen 2019. Veel glans en charme met een hengstenuitdrukking in combinatie met een fantastisch exterieur maken Vivino zeer begeerlijk.

Zijn vader is de legendarische Vivaldi, die Reservekampioen van zijn verrichtingsonderzoek was, als 5-jarige de Pavo-Cup won en in 2009 ook de finale won van de KWPN hengstencompetitie. Hij was onder Hans Peter Minderhoud internationaal succesvol in de dressuursport en leverde alleen in Duitsland al 30 goedgekeurde zonen.

De moeder van Vivino, de staatspremiemerrie Desiree, heeft een zeer goede merrietest afgelegd en werd als 4e geplaatst in de premiumring op de 'Herwart-von-der Decken-Schau' 2013. Ze is de volle zus van Die Valentina, die in 2017 met Livaldi (v. Livaldon) een goedgekeurde zoon heeft.

Moedersvader Dancier was in 2004 Kampioenshengst van de Hannoveraanse keuring in Verden, in 2005 won hij zijn verrichtingsonderzoek in Adelheidsdorf en in 2006 werd hij Hannoveraanse Reservekampioen-rijpaarden, ook won hij als 4-jarige een bronzen medaille op het Bundeschampionat in Warendorf. Later was hij tot S-dressuurniveau succesvol en leverde meer dan 30 goedgekeurde zonen. Zijn nakomelingen zijn tot en met Grand-Prix niveau succesvol en als veilingpaarden zeer gewild.

Grootmoeder Fabienne leverde de goed gekeurde zoon Sohn Del Gado (v. De Niro), evenals zijn volle broer Dany White, die succesvol was op S-dressuurniveau. Haar vader de belangrijke Feinbrand, was evenals succesvol op S-dressuurniveau en Hoofdpremiehengst in Oldenburg. Via de volbloed Tremezzo xx voert de moederlijn naar de Arabische merrie Lenke (v. Gazal VII-9-Gazal II-5-O'Bajan IX-2), die de pedigree een bijzondere, verfijnde aanraking geeft. Lenke zelf heeft in combinatie met Sunil de goedgekeurde Arabische hengst Sola (verrichtingskampioen) gebracht, zijn volle zus Gazelle leverde met Cashew xx de goedgekeurde hengst Aramis AA (PB Hess.)

Vivino wordt op de DWB hengstenkeuring in 2019.

Vivino is erkend voor OLD, HANN, WESTF, Süddt. Verbände, Mecklenburg, Rheinland.

Vivino is WFFS-vrij.

Vanaf 15 april 2019 staat Vivino gestationeerd in Duitsland.


Bekijk hier de video van Vivino

Vivino 01
Vivino
Vivaldi Krack C Flemmingh
Gicara II
Renate-Utopia Jazz
Darla-Utopia
Desiree Dancier De Niro
Lacarna TS
Fabrienne Feinbrand
Farina AA