+31 (0) 6 82 66 36 38


Datum: 20 juni 2019

De eerste selectie, van het Deense Warmbloed Stamboek, voor het WCYH (Wereldkampioenscha Jonge Dressuurpaarden) werd verreden tijdens het Deense Kampioenschap. Onze jonge hengst Tørveslettens Sylvester werd uitgebracht door Severo Jurado Lopez. Ze hebben twee geweldige proeven gereden en kregen veel goede reacties van de jury. Hiermee hebben ze een ticket weten te bemachtigen voor de laatste en definitieve selectie, die plaats vindt op 25 juni in Vilhemsborg (Denemarken).

Op 1 en 2 juli strijden Valverde, Revolution en D'Avie tijdens hun tweede kwalificatie voor het WCYH. Helaas betekent dit ook dat Revoution en D'Avie op 2 juli niet beschikbaar zijn. Vanaf 3 juli zijn de hengsten weer beschikbaar. Valverde is gewoon beschikbaar. Wij willen onze fokkers bedanken voor het begrip.

Onze extreem populaire hengst, Jovian, neemt deel aan de test voor 5-jarigen. De laatste observatie vindt vandaag (20-6) plaats in Ermelo. Als hij zich kwalificeert gaat hij direct door naar de finale van het WCYH, die ook gehouden wordt in Ermelo.

Verder staat onze hengst Springbank II VH op de Zweedse longlist voor het WCYH. Hij selecteerde zich met een indrukwekkend gemiddelde van 9.68.